Du vinner Jackpotten – Kanske dags att flytta?

När man frågar en jackpottvinnare om vad de tänker använda vinsten till, verkar det som om det finns en speciell sak som de flesta har i åtanke; nämligen ett nytt boende. Därför vill vi dela (och drömma om) sex av de mest unika och lyxiga husen som finns på marknaden runt om i världen.

Från ubåtar och privata öar, till yachter och små hobbitkrypin; vilka av dessa bostäder skulle du välja om det var du som vann nästa stora jackpott?

Världens dyraste hus

Vad letar du efter i ett hus? Om tolv sovrum, en helikopterlandning och ett stort team servitörer finns på önskelistan på ditt drömhus; kanske är det här huset i Bel Air är något för dig. Villan är fylld med speciella rum och coola saker som en poolbar, ett garage fullt av exotiska bilar, en separat bowlinghall, privat biograf med mera. Här behöver du inte lämna huset! Det har till och med sitt eget kontor och läkar-mottagning!

Priset: 2 miljarder kronor


Köp din helt egna ö

Vill du komma bort från all liv och rörelse inne i stan? Varför då inte lägga dina slantar på en privat ö i Florida? Det är rätt, du kan faktiskt köpa dig en helt egen ö. Bli den stolta ägaren till ditt egna tropiska paradis. Akta dig bara för  alligatorerna.

Priset: 41 miljoner kronor


Adress under ytan

Gillar du inte bullriga grannar eller säljare som knackar på? Här får du ett hus där du kan undvika båda dessa. Österrikiska designers ligger är bakom Migaloo Submarine Superyacht, som fungerar både över och under havsytan. 377-fots -yachten kan fresta med en pool,  två våningar, en helikopterplatta och till och med en fullt utrustad bar.

Priset: 19,1 miljarder kronor

… eller kanske istället ett hem ovanpå havsytan

Den här båten från Arkup är allt annat än en vanlig båt. Denna flytande bostad har fyra badrum och sovrum; och är hydrauliskt upphöjd ovanför vattnet. Den har en solpanel på taket, flera balkonger och ett toppmodernt kök. Och du behöver inte oroa sig för stormar och orkaner. Tillverkaren lovar att lyxhuset kommer att stå emot orkaner upp till kategori fyra!

Priset: 16,5 miljoner kronor


Din helt egna Hobbithåla

Okej, det är inte beläget på Nya Zeeland, det är inte heller en riktig hobbihydda. Men det här huset blev känt efter att det var till salu för försäljning i Storbritannien. 370 kvadratmeter hus erbjuder en inomhuspool och en fantastisk trädgård, blanda perfekt i de gröna omgivningarna; som tillsammans med de många valv och dolda dörrar ger det en härlig ”hobbit-feeling”. Det är tyvärr redan sålt, men det är såklart tillåtet att drömma.

Priset: 7,6 miljoner kronor

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*