Rush Poker

OBSERVERA: Erbjudanden och bonusar som finns med på denna sida är inte längre i bruk.

Full Tilt Poker har nyligen infört Rush Poker, vilket hyllas av många som den största innovationen av poker sedan det dök upp på World Wide Web. Rush Poker är ett speciellt strukturerat spelformat och drar nytta av den datorkraft av den moderna onlinepoker-programvaran; och den nästan bottenlösa spelarbas som Full Tilt har till sitt förfogande idag. Det Rush Poker gör är att helt eliminera driftstopp från själva spelet. Jag tänker inte gå in på detaljer om dess mekanik, men det fungerar genom att man skickar spelare från ett bord till en annat – så fort dessa spelare lägger sig.

Spelare kan använda en snabb ”folding-knapp”, då de de kan lämna bordet redan innan det är deras tur att slänga kort; detta om de känner att deras starthand är inte tillräckligt bra för att ta med till slutspelet.

poker

Rush Poker rullar på i en rasande takt, och spelarna kan logga ett oräkneligt antal händer per timme via Rush Poker-borden. Vid livetabeller, kan en spelare hoppas att logga in på cirka 30 händer. Vid vanliga onlinetabeller, kan detta antal lätt gå upp till 80-90 händer. På Rush Poker kan spelare därför ha 250 händer i hamn inom en timme.

Vad betyder då detta? Det innebär i kort att du kan sänka dina insattningskrav som du syftar till att utnyttja, och istället kompensera detta med antalet spel du spelar. Börja försiktigt och öka! Vad gör 250 händer per timme då? Massor och åter massor vid en rakeback, det är vad.

Lyckligtvis så erbjuder Full Tilt Poker sina spelare en rakeback på 27% . Det har alltid varit mycket vettigt att registrera sig  för Full Tilt Rakeback; men nu är det bättre än någonsin. I själva verket skulle jag inte rekommendera någon att gå att spela Rush Poker utan Full Tilt rakeback på casino online.

Eftersom Rush Poker-strategin är oändligt mycket enklare än den vanliga pokerstrategin kommer gränserna ganska snabbt fösvinna över tiden, detta i takt med att spelarna anpassar sig mer och mer. I det stora hela innebär rakeback att du som pokerspelare – beroende av hur mycket pengar du genererar till pokerrummet; får en viss procent av kalaset tillbaka. Med en bra rakeback omvandlas därför dina katastrofmånader till sämre månader, och dina vinstmånader förvandlas på sikt till supermånader! Det absolut bästa med rakeback är att du får pengar tillbaka oavsett vinst eller förlust, och om du spelar poker varje dag eller bara någon gång ibland.

Så vad väntar du på? prova på Rush Poker redan idag!